10% تخفیف برای خرید اولی‌ها با کد تخفیف daru10

10% تخفیف برای خرید اولی‌ها با کد تخفیف daru10

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو 1%

نام ژنریک دارو

شرکت سازنده/واردکننده

شکل دارو

دسته مصرفی

فهرست

مصرف بدون تجویز پزشک ممنوع است

سایر برند های

[similar_by_generic id='41610']

معرفی دارو

اطلاعات دارویی پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو

نام دارو:آئروتکس®

ﻧﺎم ژﻧﺮﯾﮏ:تتراسیکلین 1 درصد

شکل دارویی: پماد استریل چشمی

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو که بانام علمیتتراسیکلین شناخته می‌شود، در درمان عفونت های سطحی چشمی ناشی از گونه های مختلف باکتریها مانند تراخم و در پیشگیری از التهاب عفونی ملتحمه در نوزادان کاربرد دارد. برای مشاوره بیشتر درباره نحوه مصرف و عوارض جانبی پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو با مشاوران داروخانه آنلاین دارونت تماس حاصل فرمایید.

 

 

مقدار و چگونگی مصرف دارو (بدون تجویز پزشک به هیچ عنوان مصرف نشود)

عفونت های چشمی: هر ۴-۲ ساعت، لایه نازکی از پماد (تقریباً به طول یک سانتی متر) داخل پلک تحتانی قرار داده می شود.

التهاب عفونی ملتحمه نوزادان: یک بار در روز لایه نازکی از پماد (تقریباً به طول یک سانتی متر) داخل پلک تحتانی قرار داده می شود.

 

 

 

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو

 

 

 

روش مصرف

معمولا روش مصرف پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو توسط شرکت سازنده روی برچسب آن درج می‌شود. پزشک هم می‌تواند نحوه مصرف آن را مشخص ‌کند. مقدار دارویی که مصرف می‌کنید به قدرت دارو و مشکل پزشکی شما بستگی دارد.

استفاده از پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو برای جوش نمی‌تواند آکنه را درمان کند، اما به کنترل آن کمک می‌کند. حتی اگر علائم شما بعد از چند روز از بین رفتند، استفاده از دارو را تا زمانی که پزشک دستور داده است ادامه دهید. ممکن است مجبور باشید چند ماه هر روز از آن استفاده کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. اگر مصرف این دارو را خیلی زود متوقف کنید، ممکن است علائم شما عود کنند.

در هنگام استفاده از کرم یا پماد تتراسایکلین‌ نکات را زیر را رعایت کنید:

قبل از استفاده از پماد ‌تتراسایکلین و بعد از آن دست‌های خود را بشویید. همچنین قبل از مالیدن پماد روی پوست، ناحیه آسیب‌دیده را با آب گرم و صابون بشویید و آن را کاملا خشک کنید.

یک لایه نازک از دارو را روی پوست بمالید، به اندازه‌ای که سطح پوست کاملا پوشیده شود. دارو را به کل ناحیه‌ای که معمولا تحت تاثیر آکنه قرار می‌گیرد بمالید؛ نه فقط روی خود جوش‌ها. این کار از ایجاد جوش‌های جدید جلوگیری می‌کند.

اگر از این پماد برای درمان زخم استفاده می‌کنید، می‌توانید در صورت تمایل ناحیه تحت درمان را با پانسمان بپوشانید.

مراقب باشید که این دارو وارد چشم، بینی، دهان یا سایر غشاهای مخاطی نشود.

بدون مشورت با پزشک از پماد تتراسایکلین برای سوختگی شدید استفاده نکنید. پماد تتراسایکلین می‌تواند زخم باز را درمان کند، اما اگر زخم‌ شما عمیق است، قبل از اینکه به سراغ این محصول بروید، نظر پزشک را جویا شوید.

 

 

شایع‌ترین عوارض جانبی

یک دارو در کنار اثرات مفید خود ممکن است عوارض ناخواسته هم ایجاد کند. بعضی از این عوارض به مراقبت پزشکی نیاز ندارند و احتمالا با گذشت زمان که بدن با دارو سازگار می‌شود از بین می‌روند. از این عوارض می‌توان به تحریک پوست و زرد شدن آن (به خصوص در اطراف ریشه مو) اشاره کرد. اگر این علائم برای مدت طولانی ادامه داشتند، برای درمان آن‌ها از پزشک کمک بگیرید.

گاهی‌اوقات عوارض پماد ‌تتراسایکلین جدی هستند و به مراقبت پزشکی اورژانسی نیاز دارند. اگر بعد از مصرف این دارو با واکنش آلرژیک، بثورات پوستی، کهیر، خارش، قرمزی، تورم و پوسته پوسته شدن پوست با یا بدون تب، خس‌خس سینه، سفتی قفسه سینه یا گلو، مشکل در تنفس، بلع یا صحبت کردن، گرفتگی صدا یا تورم دهان، صورت، لب‌ها، زبان و گلو مواجه شدید، فورا به پزشک مراجعه کنید.

این فهرست ممکن است شامل تمام عوارض پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو نباشد؛ بنابراین در صورت مشاهده هر گونه علامت غیر عادی باید با پزشک مشورت کنید. پزشک می‌تواند راه پیشگیری از بروز این عوارض را به شما بگوید یا برای درمان آن‌ها راه‌کار مناسبی پیشنهاد دهد.

 

 

موارد احتیاط

برای اینکه بیشترین بهره را از بهترین پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو ببرید و در حین مصرف آن دچار عوارض جانبی ناخواسته نشوید، لازم است نکات زیر را رعایت کنید:

اگر تا به حال به تتراسایکلین‌ یا سایر داروها واکنش آلرژیک نشان داده‌اید، این موضوع را با پزشک در میان بگذارید. همچنین هر گونه سابقه آلرژی به مواد غذایی، نگهدارنده‌ها یا حیوانات را به پزشک اطلاع دهید. اگر از کرم‌ها و پمادهای بدون نسخه استفاده می‌کنید، برچسب آن‌ها را به دقت بخوانید تا مطمئن شوید که به ترکیبات موجود در این محصولات حساسیت ندارید.

به همه پزشکان خود بگویید که از داروی تتراسایکلین‌ استفاده می‌کنید.

مراقب باشید که پماد وارد دهان شما نشود. اگر ناخواسته دارو را بلعیدید، فورا با اورژانس (شماره ۱۱۵) یا پزشک خود تماس بگیرید.
اگر پزشک دستور داده است که همراه با این دارو از داروی موضعی دیگری هم استفاده کنید، بهتر است قبل از مالیدن داروی دوم روی پوست حداقل یک ساعت صبر کنید. این کار به جلوگیری از تحریک بیش از حد پوست کمک می‌کند و اثربخشی داروها را افزایش می‌دهد.

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو ممکن است باعث زرد شدن پوست به خصوص در اطراف ریشه مو شود. این عارضه در افرادی که پوست روشن دارند بیشتر به چشم می‌آید. رنگ ممکن است با شستشو از بین برود، اما باید دارو تا زمانی که پزشک توصیه کرده است روی پوست بماند. اگر دارو را به سرعت بشویید، از عملکرد صحیح آن جلوگیری می‌کنید. در صورتی که زرد شدن پوست برایتان آزاردهنده است، از پماد بعد از مدرسه یا کار و هنگام خواب استفاده کنید، مگر اینکه پزشک دستور دیگری بدهد.

در حین استفاده از پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو برای درمان آکنه می‌توانید به آرایش کردن ادامه دهید. با این حال، توصیه می‌شود از لوازم آرایشی که بر پایه آب هستند استفاده کنید. همچنین مراقب باشید که در آرایش کردن زیاده‌روی نکنید، چون این کار باعث بدتر شدن آکنه می‌شود.

بعضی از افراد ممکن است طی چهار تا ۶ هفته متوجه بهبود آکنه شوند. با این حال، اگر پس از مصرف این دارو به مدت ۶ تا هشت هفته، بهبودی حاصل نشد یا آکنه بدتر شد، با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است هشت تا ۱۲ هفته طول بکشد تا آکنه به طور کامل درمان شود.

اگر عفونت پوست شما در عرض ۲ هفته بهبود نیافت یا به تدریج بدتر شد، با پزشک خود صحبت کنید.

 

شرایط نگهداری

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو را در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری نموده و از یخ زدگی محافظت نمائید.

پس از هر بار مصرف در پوش ظرف را محکم ببندید.

یک ماه پس از باز کردن در پوش ظرف باقیمانده دارو را دور بریزید.

پماد استریل چشمی آئروتکس سینادارو را دور از دسترس کودکان نگهداری نمائید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.